HAIRFILLER

Dr. CYJ Hair Filler injektion som stimulerar hårväxten upp till 26 procent oavsett bakomliggande orsak till håravfall.

Produkt är framställd genom en innovativ teknologi som består av 7st peptider, små proteiner: Decapeptid- 28, Oligopeptid-71, Octapeptid-2, Decapeptid-18, Oligopepid-54, Octapeptid-11 och decapeptid-10 samt hyaluronsyra.

Peptidteknik är den senaste metoden för att råda bot mot håravfall. Dr. CYJ Hair Filler är en unik injektionsgel med peptider som kommunicerar till kroppens celler att själva motverka håravfallet. Resultatet är individuellt men ibland kan man se resultat med hårfillern redan efter ett par behandlingar.
Med denna produkt kommer man inte bara stoppa håravfall utan ökar antal hårstrå från 16 upp till 26 procent, densiteten i area ökas upptill 36 procent och hårstråstjocklek upp till 33 procent. De nya hårstrå behåller din normala hårfärg.

Den är resultat av många år forskning och utveckling inom peptidbaserad teknologi.

Hur går behandlingen till?
Beroende på hur stort område som ska behandlas, kommer ca 10-20 mikroliter Hair Filler injiceras i hårbotten med ca 0.2- 0.5 cm mellan varje injektion. För resultat ska dessa göras i en kur på 4 behandlingar.En spruta/1ml räcker till ett område lika stort som cirka en handflata, för dig med större kala områden krävs det fler än 1ml per behandling.

Hur många behandlingar behövs?
Till stimuleringsfas behöver man 4 behandlingar, en behandling varannan vecka och totalt 8 veckor. De flesta upptäcker en kännbar skillnad på hårkvaliteten redan efter andra eller tredje behandling, men resultatet är individuellt.

Områden man kan behandla :

-Tunna ögonbryn
-Huvud
-Luckor i skäggväxt