MICROBOTOX

Små mängder botox tillsammans med en vitamincocktail som slussas in och ger en ökad lyster och stramar upp huden. Behandlar även rynkor under ögonen!

Microbotox behandlar och resulterar i;

- mindre porer
- behandling för rosacea
- acneärr
- lyster
- motverkar fet hy och uppkomst av acne
- reducerar rynkor utan det klassiska stelhets intrycket

Du får en mer ungdomlig hy och ett mer uppfräschat utseende utan den klassiska stelheten som en vanlig botoxbehandling gör.

Visste du att botox kan ge dig, förutom en slät och fin hy även mer lyster? Botox har nämligen effekt på våra svett-och oljeproducerande körtlar vilket leder till minskning av porer som ger glattare yta med fräschare hy. Behandlingen håller i ca 3-4 månader.

Bättre blir det inte! Vi avslutar behandlingen med en härlig guldmask. Huden blir strålande, med reducerad synlighet av linjer och rynkor, en fantastisk lyster och en ungdomligare utstrålning.

ATT TÄNKA PÅ INNAN BEHANDLING:
-Ta ej något blodförtunnande läkemedel innan behandling som Ipren, Treo, Voltaren, Omega3.
-Du kan var lätt röd efter behandlingen men inga sår/nålstick syns. Behandlingen gör inte ont men kan stickas/svida något.
-Använd endast vanlig fuktgivande hudkräm i 7 dagar, inte syrabaserad hudkräm.
-Undvik träning samma dag.

VAD ÄR MICROBOTOX?
Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av en utspädd botox, blandad med hyaluronsyra eller/och vitamin. Botox för en utslätande effekt och hyaluron/vitamin för fukt/lyster/spänst.
Blandningen hälls sen över i en liten behållare med små tunna nålar som precis penetrerar dermis.